Ç’është Shqipëria?

Shqipëria  është një vend i vogël në Ballkanin Perëndimor, Europë, dhe laget nga dy dete kryesore, Adritatiku me bregdetin e tij të mrekullueshëm ranor  dhe Joni me bregdetin e tij të kthjellët e shkëmbor. Përveç detit Shqipëria ofron edhe malin, liqenin, kodrat e mrekullueshme dhe  e dini cila është më e bukura? Të gjitha këto janë […]

Read More...