Bujtina

Bujtina Vasili

Bujtina Vasili

Korçë, Shqipëri
Duke filluar nga 24
Bujtina Vasili ndodhet në qytetin e Korçës dhe iu ofron gjithçka iu nevoitet për pushimet tuaja. Në Më shumë
Bujtina Ahmetaj

Bujtina Ahmetaj

Gjirokastër, Shqipëri
Duke filluar nga 25
Bujtina Ahmetaj ndodhet në qytetin historik të Gjirokastrës, afër “Qafës së Pazarit”. Ajo mirpret tu Më shumë
Bujtina Sidheri

Bujtina Sidheri

Korçë, Shqipëri
Duke filluar nga 41
Bujtina Sidheri ndodhet në qytetin e Korçës dhe iu ofron gjithë komoditetin që iu nevoitet për pushi Më shumë
Bujtina Vuktilaj

Bujtina Vuktilaj

Vermosh,Shkodër, Shqipëri
Duke filluar nga 15
Bujtina Vuktilaj ndodhet në fshatin Veromsh të Shkodrës dhe është një vatër e ngrohtë familjare ku j Më shumë
Red Rose Guesthouse

Red Rose Guesthouse

Golem, Durrës, Shqipëri
Duke filluar nga 20
Red Rose guesthouse ndodhet në zonën e Golemit, 10 km nga Porti i Durresit dhe 40 km nga Aeroporti   Më shumë
Bujtina Lëpushë

Bujtina Lëpushë

Lëpushë, Shkodër, Shqipëri
Duke filluar nga 40
Bujtina Lëpushë ndodhet në Lëpushë të Shkodrës dhe ofron një shërbim mjaft cilësor kundrejt një çmim Më shumë
Bujtina Lekaj

Bujtina Lekaj

Curraj i Poshtëm, Shqipëri
Duke filluar nga 20
Bujtina Lekaj ndodhet në fshatin Curraj i Poshtëm dhe është e ndërtuar në formën e një kulle, sipas Më shumë
Park Blini

Park Blini

Shkodër, Shqipëri
Duke filluar nga 40
Park Blini ndodhet në qytetin e Shkodrës edhe ofron një sërë shërbimesh të cilat do ti bëjnë të paha Më shumë