Përshkrimi

Catamarano Maui është një barkë me vela, të cilën ju mund ta rezervoni  në webin tonë! Me të mund të lundroni të qetë në brigjet e detit Mesdhe dhe të shihni natyrën që kjo zonë ofron. Kjo barkë ka kabina të brendshme në të cilat  mund të kaloni natën së bashku me 5-6 Shpejtësia e saj varet nga drejtimi i erës.

 

Available departures

 • Indoor standard cabin

  Half board

  + më shumë
  Maks:

  Stylish and individually designed room featuring a satellite TV, mini bar and a 24-hour room service menu.

  Bed size:King size