Disponueshmëria

Në çmim është i përfshirë mëngjesi.

 • Dhomë dyshe

  Dhomë dyshe

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Lounge, Minibar, Room service, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë katërshe

  Dhomë katërshe

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Ironing board, Minibar, Private bathroom, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë teke

  Dhomë teke

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Free toiletries, Heating, Minibar, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë treshe

  Dhomë treshe

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Telefoni, TV, Wake up service, WiFi

Përshkrimi

Bujtina Vuktilaj ndodhet në fshatin Veromsh të Shkodrës dhe është një vatër e ngrohtë familjare ku ju mund të kaloni pushimet tuaja. Aty do të gjeni një staf miqësor, një guzhinë tradicionale shqipëtare dhe një natyrë përrallore. Dhomat që ofrohen janë mjaft komode për pushimet tuaja malore dhe do të rikrijojnë lidhjen tuaj me natyrën pasi duhet thënë se bujtina ndjek modelet ekologjike dhe pro mjedisore. Ushqimet po ashtu janë “slow food” dhe përpiqen të promovojnë traditën vendase.

Fasilitetet

 • Bar
 • Minibar
 • Private bathroom
 • Restaurant
 • Telefoni
 • TV