Disponueshmëria

Në çmim është i përfshirë mëngjesi.

 • Dhomë dopio

  Dhomë dopio

  + më shumë
  Maks:
  Duke filluar nga 30
  Zgjidh datat

  Room facilities:Air Condition, Desk, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Safety Deposit Box, Seating area, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë dyshe

  Dhomë dyshe

  + më shumë
  Maks:
  Duke filluar nga 30
  Zgjidh datat

  Room facilities:Air Condition, Lounge, Minibar, Room service, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë treshe

  Dhomë treshe

  + më shumë
  Maks:
  Duke filluar nga 40
  Zgjidh datat

  Room facilities:Air Condition, Desk, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Telefoni, TV, Wake up service, WiFi

Përshkrimi

Hoteli ekologjik “Marubi” e ka vendndodhjen në një territor natyror dhe piktoresk, larg zhurmës, papastërsisë dhe smogut. Ai ndodhet në rrethin e Mirditës vetëm 70 km nga kryeqyteti, Tirana. Hoteli është në një vendndodhje të përshtatshme, i mbrojtur nga malet në veri. Gjatë vjeshtës së ftohtë e të lagësht apo gjatë muajve të dimrit, ai siguron një qëndrim stimulues për shëndetin. Larg nga trafiku dhe smogu i Tiranës, kjo luginë e quajtur Katund i Vjetër, ofron një atmosferë pa stres.

 

Fasilitetet

 • Air Condition
 • Free toiletries

Aktivitetet

Gjatë qëndrimit në hotel ju mund të:

 1. Shëtisni në natyrë.
 2. Kamping
 3. Ngjiteni në male