Disponueshmëria

Në çmim është i përfshirë mëngjesi.

 • Dhomë dopio

  Dhomë dopio

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Safety Deposit Box, Seating area, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë dopio superiore

  Dhomë dopio superiore

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Free toiletries, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Room service, Safety Deposit Box, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë dyshe

  Dhomë dyshe

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Lounge, Minibar, Room service, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë teke

  Dhomë teke

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Free toiletries, Heating, Minibar, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë treshe

  Dhomë treshe

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Telefoni, TV, Wake up service, WiFi

 • Suitë Master

  Suitë Master

  Non refundable.

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Hairdryer, Heating, Ironing board, Laundry, Lounge, Minibar, Private bathroom, Room service, Telefoni, TV, WiFi

  Bed size:King Size

  Room size:35 m2

Përshkrimi

Hotel Kalemi ndodhet në qytetin e Gjirokastrës dhe ofron një shërbim cilësor. Vendodhja e tij iu krijon lehtësinë për të vizituar sitet arkeologjike dhe gjithë bukuritë e qytetit. Duke qënë se ka dy godina ju mund të zgjidhni se cila prej tyre është më e përshtatëshme për pushimet tuaja në qytetin historik të Gjirokastrës. Kuzhina vendase e ndërthurur me elementë modern do të mahnis shijet tuaja. Kombinimi mes stilit tradicional dhe bashkëkohor iu jep menjëherë ndjesinë e qetësisë dhe rehatisë.

Anullimet / Parapagesat

Në qoftë se ju e anuloni rezervimin tuaj 24 orë përpara ju nuk paguani asnjë përqindje.

 

Fëmijet dhe krevatet shtesë

 1. Akomodim për fëmijët 0-6 vjeç është falas.
 2. Për fëmijët mbi 6 vjeç krevati ekstra kushton 10€.

Kafshët

Kafshët nuk janë të lejuara në hotel.

Fasilitetet

 • Air Condition
 • Bar
 • Desk
 • Free toiletries
 • Hairdryer
 • Heating
 • Kitchenette
 • Minibar
 • Private bathroom
 • Restaurant
 • Telefoni
 • TV
 • Washer
 • WiFi