Disponueshmëria

 • Dhomë dyshe

  Dhomë dyshe

  + më shumë
  Maks:
  Duke filluar nga 29
  Zgjidh datat

  Room facilities:Air Condition, Lounge, Minibar, Room service, Telefoni, TV, WiFi

Përshkrimi

Tirana Smile është një hotel në qendër të Tiranës dhe ofron paketa Bed&Breakfast.Është zgjidhja më praktike për pushimet tuaja dhe do t`iu bëj të ndiheni si në shtëpinë tuaj.Arredimi i tij është bërë në mënyrë të atillë që të përcielli njëkohësisht modernen dhe tradicionale.

Fasilitetet

 • Air Condition
 • Airport Shuttle Service
 • Kitchenette
 • TV
 • WiFi