Hotele

Albatros Hotel

Albatros Hotel

Shkëmbi i Kavajës, Durrës, Shqipëri
Duke filluar nga 35
Albatros Hotel   ndodhet në bregdetin e Durrësit ndodhet 44 km nga Porti i Durrësit dhe 70 km nga Ae Më shumë
Buna Park

Buna Park

Shkodër, Shqipëri
Duke filluar nga 27
Hotel Buna Park ndodhet në qytetin e Shkodrës dhe ofron dhoma me çmime ekonomike. Kryesisht janë për Më shumë
Cavalioti Hotel

Cavalioti Hotel

Voskopojë, Korçë, Shqipëri
Duke filluar nga 28
Cavalioti Hotel ndodhet në fshatin turistik të Voskopojës, në qytetin e Korçës. Arkitektura e tij ës Më shumë
Hotel - Rezidenca Desaret

Hotel - Rezidenca Desaret

Berat, Shqipëri
Duke filluar nga 40
Hotel Desaret është një nga hotelet më të njohur në qytetin e Beratit dhe ndodhet vetëm disa  metra Më shumë
Hotel Alvida

Hotel Alvida

Prizren, Kosovë
Duke filluar nga 15
Hotel Alvida ndodhet në qytetin historik të Prizrenit dhe ofron një sërë ofertash të cilat varjojnë Më shumë
Hotel Argjiro

Hotel Argjiro

Gjirokastër, Shqipëri
Duke filluar nga 45
Hotel Argjiro ndodhet në zemër të qendrës historike te qytetit të Gjirokastrës. Shërbimi është i sta Më shumë
Hotel Bacelli

Hotel Bacelli

Voskopojë, Korçë, Shqipëri
Duke filluar nga 28
Hotel Bacelli ndodhet në Voskopojë dhe ka një staf mjaft mikpritës. Në të do të gjeni dhoma tradicio Më shumë
Hotel Belagrita Palace

Hotel Belagrita Palace

Berat , Shqipëri
Duke filluar nga 46
Belagrita Palace është një hotel luksoz me katër yje në hyrje të qytetit të  Beratit.  Ai ofron një  Më shumë
Hotel Ble Ble

Hotel Ble Ble

Vlorë, Shqipëri
Duke filluar nga 36
Hotel Ble Ble ndodhet në qytetin e Vlorës dhe ofron një mori dhomash. Në këtë hotel do të keni mundë Më shumë
Hotel Blendi

Hotel Blendi

Shkëmbi i Kavajës, Durrës, Shqipëri
Duke filluar nga 30
Hotel Blendi ndodhet në Shkëmbin e Kavajës, vetëm 50m larg bregut të detit, 11 km nga Porti i Durrës Më shumë
Hotel Boston

Hotel Boston

Sarandë, Shqipëri
Duke filluar nga 49
Hotel Boston ndodhet në qytetin e Sarandës dhe ofron dhoma me pamje nga bregdeti i Jonit. Nga dritar Më shumë
Hotel Dea

Hotel Dea

Pogradec, Shqipëri
Duke filluar nga 20
Hotel Dea ndodhet në qytetin e Pogradecit dhe ofron një ambient tejet relaksues. Në të do të gjeni g Më shumë