Përshkrimi

Emri i kësaj barke vjen nga gjuha peleponeze që do të thotë oqean ose det i thellë, e pagëzoi me këtë emër Franco Malingri në vitin 1992. Moana është një nga barkat më të shpejta e cila përdoret më së shumti për gara në det të hapur dhe për lundrime aventureske. Për momentin  ajo ndodhet në portin e Durrësit dhe ju mund të rezervoni menjëherë lundrimin tuaj.

 

Available departures

  • Outdoor standard cabin

    Half board

    + më shumë
    Maks:

    Cabin facilities:Desk, Free toiletries, Hairdryer, Ironing board, Kitchenette, Minibar, Private bathroom, Room service, Safety Deposit Box, TV, WiFi