Përshkrimi

“Obelix” është një barkë e cila mund të akomodoj deri në 10 persona. Kryesisht  përdoret për lundrime turistike në det të hapur. Drejtimi i saj varet nga shpejtësia e erës dhe kushtet atmosferike.

Available departures

 • Indoor standard cabin

  Half board

  + më shumë
  Maks:

  Stylish and individually designed room featuring a satellite TV, mini bar and a 24-hour room service menu.

  Bed size:King size