Availability

 • Dhomë dyshe

  Twin Bedroom

  + more info
  Max:

  Room facilities:Air Condition, Lounge, Minibar, Room service, Telefoni, TV, WiFi

General

Tirana Smile është një hotel në qendër të Tiranës dhe ofron paketa Bed&Breakfast.Është zgjidhja më praktike për pushimet tuaja dhe do t`iu bëj të ndiheni si në shtëpinë tuaj.Arredimi i tij është bërë në mënyrë të atillë që të përcielli njëkohësisht modernen dhe tradicionale.

Facilities

 • Air Condition
 • Airport Shuttle Service
 • Kitchenette
 • TV
 • WiFi