Disponueshmëria

Në çmim është i përfshirë mëngjesi.

 • Dhomë dopio

  Dhomë dopio

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Safety Deposit Box, Seating area, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë katërshe

  Dhomë katërshe

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Ironing board, Minibar, Private bathroom, Telefoni, TV, WiFi

 • Dhomë treshe

  Dhomë treshe

  + më shumë
  Maks:

  Room facilities:Air Condition, Desk, Hairdryer, Heating, Minibar, Private bathroom, Telefoni, TV, Wake up service, WiFi

Përshkrimi

Hotel Kapri është një hotel në bregdetin e Durrësit, vetëm 12 km larg nga Porti i Durrësit dhe 42 km nga Aeroporti  “Nënë Tereza”. Në të  do të gjeni gjithë rehatinë dhe komoditetin që iu nevoitet për pushimet tuaja. Përveç këtyre  do të gjeni një shërbim mjaft cilësor dhe tepër korrekt. Kjo duket edhe tek vlerësimi me 4 yje të cilin e mbështesin edhe turistët vendas dhe të huaj.

 

Anullimet / Parapagesat

 • Duhet të paguani shumën e plotë dy javë përpara se të arrini.
 • Nëse e anulloni rezervimin tuaj një muaj përpara ju nuk paguani as një përqindje shtesë.
 • Nëse e anulloni rezervimin tuaj dy javë përpara ju do të paguani vetëm 30% të shumës.
 • Nëse e anulloni rezervimin tuaj më pak se dy javë para mbërritjes  ju do të paguani  70% të shumës.
 • Në rast se nuk paraqiteni dhe nuk anulloni rezervimin tuaj do të paguani 100% të shumës.
 • Pagesën mund ta bëni cash ose përmes llogarisë bankare.

Fëmijet dhe krevatet shtesë

Fëmijët:

 • Fëmijët nga 0-4 vjeç janë falas.
 • Fëmijët nga 4-12 vjeç paguajnë 10€ më pak.
 • Fëmijët nga 12-18 vjeç paguajnë 15€ më pak.

 

Krevatet shtesë:

 • Lejohet vetëm një krevat shtesë dhe paguhet 15€  për një natë.

 

 

Kafshët

Na vjen keq por miqt tuaj me katër këmbë nuk janë të mirëpritur në hotelin tonë.

Anullimet / Parapagesat

Na vjen keq por nuk mund të pagunai me kartë krediti.

Data e hyrjes

12:00-15:00

Data e daljes

07:00-11:00

Fasilitetet

 • Air Condition
 • Desk
 • Free toiletries
 • Hairdresser
 • Hairdryer
 • Heating
 • Ironing board
 • Kitchenette
 • Minibar
 • Outdoor pool
 • Private bathroom
 • Restaurant
 • Room service
 • Shops
 • Telefoni
 • TV
 • Valet parking
 • Washer
 • WiFi

Internet

Në gjithë hotelin ka Wi-fi papagesë.

Parkingu

Parkingu është falas.